Ankara Polatlı'da bıçaklı kavga cinayet ile sonuçlandı!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavga cinayet ile sonuçlandı.

Ankara Polatlı'da bıçaklı kavga cinayet ile sonuçlandı!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde iki kişinin tartışması ile başlayan olay kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Taraftarın nedeni henüz öğrenilemeyen bir konudan dolayı yaşadıkları anlaşmazlık neticesinde çıkan bıçaklı kavgada M.K. tartıştığı A.A.’yı bıçak ile yaraladı.

BIÇAKLAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın gerçekleşmesi üzerine bıçaklayan taraf olan M.K. olay yerinden kaçtı. Yaralanan A.A. için ise çevredekiler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri A.A.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevkini gerçekleştirdiler.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

Zafer Mahallesi Birlik Sokak'ta aralarında husumet olduğu iddia edilen A.A. (30) ile M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, A.A.’yı bıçakla yaraladı. 112 Acil Servis ekiplerince Ankara Şehir Hastanesine kaldırılan A.A., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan M.K. ise polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Olaya dair başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Emniyette işlemleri devam eden şahsın kısa süre içerisinde adliyeye sevk edilmesi ve hakkında adli işlemler yapılması bekleniyor. M.K.’nın çıkarılacağı ilk mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER