Ankara Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları sona eriyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan son ilana göre Ankara Polatlı Öğretmevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları yarın gece yarısı sona erecek.

Ankara Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları sona eriyor

Ankara’da yaşayan ve iş arayanlar için İŞKUR üzerinden Polatlı’da kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyenler için alımların 20 Ağustos Salı 23.59’da sona ereceği belirtildi.

3 MESLEK İÇİN ALIM YAPILACAK

Yapılacak alımların hangi meslekler için olacağı da belli oldu. Buna göre Polatlı Öğretmevi ve Akşam Sanat Okulu’na aşçı, aşçı yardımcısı ve diyetisyen alımları yapılacak. Başvuruda bulunacak adaylar için KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi.

Ankara Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları sona eriyor

AŞÇI YARDIMCISI PERSONEL ALIMI

Aşçı yardımcısı alımında adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:

Başvuru yapacak adayların SGK hizmet döküm belgesi ile birlikte MEB onaylı aşçı yardımcısı belgesi, ilk yardım belgesi, iş sağlığı ve güvenliği belgesi, aşçı hijyen eğitimi belgesini hazırlayarak teslim etmesi gerekiyor. 2 kişinin alınacağı aktarıldı.

ÖĞRETMENEVİ AŞÇI ALIMI

Geçici olarak yapılacak aşçı alımında adayların aynı şekilde MEB onaylı aşçı yardımcısı belgesi, ilk yardım belgesi, iş sağlığı ve güvenliği belgesi, aşçı hijyen eğitimi belgesini hazırlamaları ve toplu yemek hizmeti veren kurumda 5 yıl çalıştığını gösteren hizmet belgesini de teslim etmeleri gerekecek. En az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

DİYETİSYEN PERSONEL ALIMI

Diyetisyen ve beslenme uzmanı olarak yapılacak alımlarda adayların lisans mezunu olması gerektiği ifade edildi. Bunun yanı sıra yapılan açıklamada bu meslek alımı için geçerli KPSS puanından en az 60 alan adayların başvurularının kabul edileceği ifade edildi.

Yapılacak tüm alımların geçici olacağı ve işe alınanların 20 Haziran 2025 tarihine kadar çalışacağı belirtildi. Daha sonra kadroya geçme hakkının olmadığı net bir şekilde açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER