Ankara Ostim'de yedek parça hırsızları kıskıvrak yakalandı

Ankara Ostim'de oto yedek parça satan dükkanlara dadanan hırsızlar kıskıvrak yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızları yakaladı.

Ankara Ostim'de yedek parça hırsızları kıskıvrak yakalandı

Ankara'da oto yedek parça satan işletmeleri hedef haline getiren hırsızlar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı. Ostim'de 4 farklı işyerini soyan hırsızları takip altına alan ekipler şüpheli şahısları ele geçirdi.

ANKARA OSTİM'DE HIRSIZLIK ZANLILARI KISKIVRAK YAKALANDI!

Ankara'da 4 oto yedek parça işletmesini soyan hırsızlar, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre Yenimahalle OSTİM'de 4 farklı oto yedek parça işyerinden motor, şanzıman ve bir çok çeşit yedek parçanın çalınması üzerine işyeri sahipleri şikayetçi oldu.

Bahse konu olaylarla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin yürüttükleri çalışmalar sonucu olayları Y.E. ve Y.M.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli şahıslar 20 Eylül günü düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri ise S.Ü. isimli şahsa sattıkları belirlendi ve S.Ü. de yakalanarak gerekli işlemler için Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine getirildi.

Ekipler tarafından hırsızlık zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında yapılan adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan işlemlerin ardından zanlılardan Y.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken güvenlik güçleri bölgede güvenlik tedbirlerini arttırdı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER