Ankara - Niğde Otoyolu'nda korkutan kamyon yangını

Şehirlerde olduğu kadar şehirler arası yollarda da istenmeyen haberler geliyor. Son olarak gelen bir yangın görüntüsü yürekleri ağızlara getirdi.

Her gün binlerce araçların kullandığı şehirler arası ulaşım istikametlerinde çoğu zaman olumsuz anlar yaşanabiliyor. Kişiden ya da araçlardan kaynaklı olarak yaşanan kazalarda çoğu zaman can kaybı da meydana gelebiliyor.

Konu ile ilgili olarak son yaşanan örnek ise Ankara - Niğde Otoyolunda meydana geldi. Seyir halinde devam eden bir kamyon henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda alev almaya başladı.

ALEV TOPU OLDU

Çok uzaklardan görülebilecek kadar dumanların gökyüzüne yükseldiği yangın kamyonun kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yol kenarında yanmaya devam eden aracın yanından geçen vatandaşlar ise endişeli gözlerle aracın yanışını seyretti.

Çıkan yangın ile ilgili herhangi bir can kaybının bildirilmeyişi olaya dair tek teselli oldu. Yangının çıkmasının hemen ardından yangını gören vatandaşlar insanların zarar görmemesi adına itfaiye ekiplerini çağırdı. Alana gelen itfaiye ekipleri yangının başka insanlara zarar vermemesi adına hızlıca müdahalede bulunarak yangın kontrol altına aldı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Yangından haberi olduktan sonra olay yerine gelen emniyet ekipleri de yangının ne sebeple çıktığını aydınlatmak için soruşturma başlattı. Kısa zaman içerisinde soruşturmanın tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER