Ankara Nallıhan'da yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Başkent Ankara'da dün yaşanan kaza acı bir şekilde noktalandı. Bir otomobilin seyir halindeki traktöre arkadan çarptığı ve kazada arkadan çarpan aracın sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Her gün binlerce insanın kullandığı otoyollarda farklı büyüklüklerde kazalar meydana geliyor. Bazı kazalar maddi hasarla noktalandığı gibi bazı kazalarda bilançolar daha ağır olabiliyor.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yaşanan kazada maddi ve manevi hasarın olduğu kazalara eklendi. Edinilen bilgiye göre 19:20 sıralarında H.D'nin sürücü koltuğunda oturduğu araba seyir halinde ilerlerken kendisi gibi yolda olan bir traktöre arkadan çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın şiddeti ile her iki araçta durdu. Çevredeki vatandaşlar yaşanan arkadan çarpma kazası ile ilgili ekiplere haber verdi. Kaza yerine gelen sağlık ve polis ekipleri alanı kontrol altına aldı.

Kaza sonrasında sağlık ekipleri 59 yaşındaki araç sürücüsünün kazadan dolayı hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yer alan 3 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen ekipler yaralanan ve hayatını kaybeden şahsı hastaneye götürmek üzere olay yerinden ayrıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emniyet ekipleri de kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Nallıhan - Mudurnu yolunda yaşanan kaza sonrasında araçlar bulundukları yerden çekildi. Trafik yapılan işlemler sonrasında aynı şekilde akmaya devam etti.

Kaynak: İHA