Ankara Nallıhan’da sağanak yağış hayatı felç etti

Meteoroloji’nin uyarılarına göre bugün Ankara’da etkili olması beklenen sağanak yağış öğle saatlerinde Nallıhan’da etkisini gösterdi.

Ankara Nallıhan’da sağanak yağış hayatı felç etti

Nallıhan ilçesinde aniden bastıran ani ve sağanak yağış dışarıdaki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde ve sokaklarda yağış taşkına sebep olurken, sağanak yağış kısa süreliğine hayatı felç etti.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliği, Ankara’da bugün öğleden sonra saat 14.00 ile 23.00 saatleri arasında gök gürültülü sağanak yağışın etkisini göstereceğini ifade etti.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sağanak yağış cadde ve sokaklarda taşkınlara neden olurken, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ankara’nın Nallıhan ilçesinde başlayan kuvvetli sağanak yağış hayatı felç etti. Yağan yağış sonrası pazarcı esnafı zor anlar yaşadı, yollar yoğun yağışın etkisiyle su altında kaldı.

Yağmurda ıslanan vatandaşlar sığınacak yer aradı. Ekiplerin yağış sebebiyle yaşanan olumsuzluklara karşı müdahalesi devam ediyor.

ÖĞLEDEN SONRA ETKİLİ OLACAK

Sağanak yağışın bugün öğleden sonra Ankara’nın pek çok ilçesinde etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji ve Ankara Valiliği vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiğinin altını çizdi. Öte yandan sıcaklıklarının 15 dereceye kadar düşeceği ancak Perşembe gününden itibaren havanın mevsim normallerine geri döneceği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER