Ankara Nallıhan'da otomobil kazası! 1 polis memuru hayatını kaybetti!

Başkent'te yaşanan bir kaza daha bir insanı hayattan kopardı. Söz konusu kazada aracın sürücüsü olay sonucu can verdi.

Ankara Nallıhan'da otomobil kazası! 1 polis memuru hayatını kaybetti!

Ankara'da yaşanan acı kazalar genç yaştaki insanların hayattan koparılması ile sonuçlanıyor. Yaşanan kazalarda da çok sayıda insan hafif, orta ve ağır şekillerde yaralanıyor.

Nallıhan ilçesinden gelen bir kaza haberi başkentin can kaybı ile sonuçlanan kazaları arasında kendine yer buldu. Yaşanan kazada aracın kontrolden çıkarak devrildiği ve 1 kişinin kazada hayatını kaybettiği açıklandı. Hayatının kaybeden kişinin Nallıhan istikametine doğru gittiği öğrenildi.

YARALININ DURUMU AĞIR

Vefat eden kişi ile birlikte araç içinde bulunan diğer kişinin ise yaralandığı ve tedavisinin yapılması için sağlık ekipler tarafından Ankara Şehir Hastanesine götürüldüğü ifade edildi. Hangi sebepten kontrol kaybı yaşandığı bilinmeyen aracın devrilmesi ile ilgili ekipler soruşturma başlattı. Öte yandan hastaneye götürülen yaralının da durumunun ağır olduğu bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine haber almaları ile birlikte gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza ile ilgili işlemler sonrasında yolda trafiğin akışının gerçekleştirilmesine devam edildi.

Vefat eden kişinin yakınları haber ile gözyaşlarına boğuldu. Şahsın defin işlemlerinin yapılmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER