Ankara Nallıhan'da öğrencilerden yıl sonu sergisi

Ankara Nallıhan'da ortaokul öğrencileri yıl sonu resim sergisi gerçekleştirdi. Sergi ziyaretinde bulunanlar ise çalışmaları çok beğendi.

Ankara Nallıhan'da öğrencilerden yıl sonu sergisi

Ankara Nallıhan'da ortaokul öğrencileri yıl sonu sergisi açtı. Sergide çok sayıda çalışma yer aldı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Sakarya Ortaokulu'nda sene sonu resim, teknoloji tasarım ve robotik kodlama sergisi açıldı. Sergide ortaokul öğrencilerinin büyük boyutlu röprodüksiyonları, atık malzemelerden özgün eserleri, çini ve hat motifleri, kilden heykeller ve özel eğitim öğrencilerinin serbest çalışmaları, yenilenebilir enerjili maketler, geri dönüşüm tasarımları ve rölyef çalışmaları, akıllı sera sistemi, üç boyutlu kullanılabilir ürün örnekleri, robotik araba ve el çalışmaları yer aldı.

Ankara Nallıhan'da öğrencilerden yıl sonu sergisi

ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARI ÇOK BEĞENİLDİ

Serginin açılışına Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Hakan Keşküş ve Belediye Başkanı Ertunç Güngör katılım gösterdi. Okul Müdürü ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Nimet Oğuz Aktaş, "Görsel sanatlar öğretmeni Halil İbrahim Karataş, bilişim teknolojileri öğretmeni Ahmet Karatepe ve öğrencileri güzel bir yıl sonu resim sergisi açtı. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Sakarya Ortaokulu'nda düzenlenen sergide öğrencilerin birbirinden farklı ve renkli çalışmaları ise ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER