Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alınıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başkentte iş arayanlar için yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne temizlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular 10 Eylül’e kadar devam edecek.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alınıyor

Aktarılan son habere göre alımlara ilişkin başvurular bu sabah başladı. 10 Eylül tarihine kadar devam edecek olan personel alımında adaylardan deneyim şartı aranmayacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların mail ile olacağı ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 05.09.2024 / 10.09.2024

Başvuru Adresi: Yukarı Dikmen Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi No:4 06550 Oran Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 486 03 86

Alımların şu an için 2 kişi ile sınırlı olacağı belirtildi. Öte yandan işe alınacaklara verilecek ücrete ilişkin, “Asgari ücret ile ücretlendirilmesine, yol ücreti olarak fiilen çalışılan günler için EGO bedeli üzerinden 3 tam bilet tutarında yol ücreti verilecektir” ifadesi kullanıldı. Çalışma şekli esnek çalışma olarak açıklandı.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alınıyor

BAŞVURU ŞARTLARI

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne yapılacak olan temizlik görevlisi alımı için başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • E-mail yoluyla müracaatlar kabul edilecektir.
  • Emekli olmamış olmak
  • Affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar ile anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak

Başvurusunu yapacak adayların özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren diploma ve mezuniyet belgesi ile en geç 10 eylül mesai bitimine kadar [email protected] adresi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

Öte yandan yapılacak olan alımlarda adaylarda KPSS puan şartı aranmayacak. Alımların daimi mi yoksa geçici mi olacağı net bir şekilde ifade edilmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER