Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu: KPSS'siz temizlik görevlisi alımı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanda alımların Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne olduğu belirtildi. Deneyim şartı aranmayacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu: KPSS'siz temizlik görevlisi alımı

Aktarılan son habere göre alımların temizlik görevlisi kadrosu için olacağı ifade edildi. Şu an için 2 kişinin işe alınacağının duyurulduğu personel alımında başvuruların mail ile yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Adresi: Yukarı Dikmen Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi No:4 06550 Oran Çankaya / Ankara

Telefon: 0312 486 03 86

Başvuruların mail ile kabul edileceği ifade edildi. Mail yolu ile başvurmak isteyenler için ilgili e-posta adresi: [email protected] olarak belirtildi.

Deneyim şartının aranmayacağı personel alımına başvurular bugün başladı ve 7 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu: KPSS'siz temizlik görevlisi alımı

BAŞVURU ŞARTLARI

Temizlik personeli kadrosu için yapılacak olan alımlara ilişkin adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • E-mail yoluyla müracaatlar kabul edilecektir
  • Emekli olmamış olmak
  • Affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar ile anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak
  • Başvuru için istenilen belgelerin özgeçmiş, öğrenim durumunu gösterir diploma ve mezuniyet belgesinin olduğu ifade edildi.

Yayımlanan ilanda başvuruların sadece mail yolu ile yapılacağı ve en geç 7 Ekim mesai bitimine kadar evrakların belirtilen mail adresine gönderilmesi gerektiği açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER