Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Beypazarı ilçesini ziyaret etti

Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Beypazarı ilçesini ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi yapılan incelemeler devam ederken ziyarete ilişkin bilgiler de paylaşıldı.

Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Beypazarı ilçesini ziyaret etti

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılının hazırlıkları devam ediyor. Bu yıl okulların açılmasına kısa bir süre kala incelemelerin sıklığı da artarken Beypazarı ilçesini Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ziyaret etti.

Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Beypazarı ilçesinde incelemelerde bulunmak üzere bugün bir ziyaret gerçekleştirdi.

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK, İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE BEYPAZARI'NI ZİYARET ETTİ

Ankara Milli Eğitim Müdürü Koçak, Şube Müdürü Hakan Caner ile geldiği Beypazarı ilçesinin Kapıağzı bölgesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu tarafından karşılandı. Ankara Milli Eğitim Müdürü Koçak, beraberindekilerle Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ankara Milli Eğitim Müdürü Koçak, Merkez Müdürü Mesut Doğan'dan bilgi aldı.

Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Beypazarı ilçesini ziyaret etti

Ankara Milli Eğitim Müdürü Koçak, ardından Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz'ı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret etti. Başağaç bölgesindeki okul alanlarında incelemelerde bulunan Ankara Milli Eğitim Müdürü Koçak, il genelinde 2024 - 2025 Eğitim Öğretim sezonunun sorunsuz geçmesi için eksiklileri gözden geçirdiklerini, bu çerçevede ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.​​​​​​​

Ankara Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Beypazarı ilçesini ziyaret etti - Resim : 2

Söz konusu ziyaretlerin diğer ilçeler için de yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER