Ankara MGSÜ personel alımı bugün sona eriyor!

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi geçtiğimiz günlerde bünyesine temizlik personeli alacağını duyurmuştu. Başvuruların 3 Ekim’de başladığı personel alımı 7 Ekim’de sona erecek. Başvuru şartlar ve başvuru şekli haberimizde..

Ankara MGSÜ personel alımı bugün sona eriyor!

İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım ekranı üzerinden yayımlanan ilana göre Ankara MSGÜ bünyesine 2 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Deneyim şartının aranmadığı personel alımına başvurular mail yolu ile yapılacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların sadece mail yolu ile alınacağı belirtildi. [email protected] adresi üzerinden yapılacak başvuruların kabul edileceği belirtildi. İşe alınacak adayların çalışma adresi ise “Yukarı Dikmen Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi No:4 06550 Oran Çankaya/Ankara” olarak ifade edildi.

Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara daha sonra görüşme bilgisinin aktarılacağı belirtildi.

Çalışma ücreti için de yapılan açıklamaya göre “Asgari ücret ile ücretlendirilmesine, yol ücreti olarak fiilen çalışılan günler için EGO rayiç bilet bedeli üzerinden 3 tam bilet tutarında yol ücreti verilecektir”

Tam zamanlı çalışılacak olup çalışma saatlerinin esnek çalışma olarak belirlendiği ifade edildi.

Ankara MGSÜ personel alımı bugün sona eriyor!

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylar için yapılan açıklamada e-mail yolu ile müracaatların kabul edileceği ifade edildi. Emekli olmayan adayların başvurabileceği personel alımında adayların affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar ile anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmaması gerekiyor.

Başvuru için özgeçmiş ve eğitim durumu gösteren diploma yeterli olacak. Son başvurular bugün mesai bitiminde alınacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER