Ankara Metrolar neden çalışmıyor, durduruldu mu, Ümitköy metro durağı intihar vakası iddiası

Başkent Ankara yeni güne şok eden bir haberle başladı. Genç bir erkeği metroda raylara atlayarak hayatına son verdiği iddiaları gündem oldu.

Ankara Metrolar neden çalışmıyor, durduruldu mu, Ümitköy metro durağı intihar vakası iddiası

Son günlerde sıklaşmaya başlayan metro intiharlarına bir yenisinin daha eklendiği iddia edildi. İddiaya göre sabah saatlerinde Ankara'da gideceği yere ulaşmak için metro kullanan vatandaşlar şok edici bir gelişme ile sarsıldı.

ÜMİKÖY DURAĞINDA ŞOK EDEN OLAY

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre Ankara'nın işlek metro duraklarından olan Ümitköy'de 30 yaşlarında bir erkek kendisini raylara bıraktı. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsın ardından seferlerde aksamalar meydana geldi. Metroda yaşanan bu olayın ardından vatandaşların karayollarına yöneldiği ve bu nedenle trafiğin daha da arttığı da gelen bir diğer iddialar arasında.

İNSANLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Konu ile ilgili ABB kaynaklarının ve EGO Genel Müdürlüğünün yakın zamanda resmi açıklama yapması bekleniyor. Yaşanılan intihar vakasında dolayı metro seferlerinde yaşanan duraksamanın gün içerisinde yeniden eski haline dönmesi bekleniyor.

Olayın ardından vakaya şahit olan olaylar büyük bir korku yaşadıklarını ve şahıs için üzüldüğünü ifade ettiler. Türkiye'nin artarak duymaya başladığı metrolarda insanların canlarına kıyma olayları ile ilgili ne gibi adımlar atılacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER