Ankara merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu! 8 şüpheli gözaltına alındı

Ankara merkezli gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu! 8 şüpheli gözaltına alındı

Ankara merkezli gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri ve askeri öğrencilerin de aralarında bulunduğu şüpheliler yakalandı.

TELEFON HATLARINDAN TAKİP EDİLDİLER

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütünün askeri mahrem yapılanması içerisinde kullanıldığı tespit edilen telefon hatları üzerinden 10 kişiyi izlemeye aldı. Ardından operasyon için harekete geçen ekipler, Ankara merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlarda, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri ve askeri öğrenciler de dahil olmak üzere toplam 8 şüpheli gözaltına alındı.

screenshot-5.png

Ayrıca, firari 2 şahsın yakalanması için çalışmaların hala devam ettiği bildirildi. Operasyonun, terör örgütü FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin kararlılığını sürdürdüğünün bir göstergesi olduğu belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER