Ankara Mamak'taki kereste imalathanesinde yangın

Akşam saatlerinde Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir kereste imalathanesinde yangın çıktığı bildirildi. Söz konusu yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken ilk bilgiler de ortaya çıktı.

Çeşitli nedenlerle yangın haberleri birbiri ardına gelirken Başkent Ankara'da da yangın çıktığı öğrenildi. Ankara'da bir kereste imalathanesinde akşam saatlerinde yangın çıktığı bildirilirken konuya ilişkin ilk bilgiler de açıklandı.

Ankara'da bir kereste imalathanesinde çıman yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildiği öğrenildi.

ANKARA'DA KERESTE İMALATHANESİNDE YANGIN

Ankara'nın Mamak ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde bulunan Mermerciler Sites'indeki bir kereste imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktığı öğrenildi. Çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Ankara Mamak'taki kereste imalathanesinde yangın

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildiği öğrenildi. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından söndürme çalışmalarına başlanan yangına, itfaiye ekiplerince müdahale uzun süre boyunca devam etti. Mermerciler Sitesi'ndeki kereste imalathanesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Ankara Mamak'taki kereste imalathanesinde yangın - Resim : 2

"Dumanla birlikte ateş geldiğini gördük" diyen görgü tanığı ise o anları anlattı. Olayla ilgili konuşan M. A., "Çalışıyorduk, dükkanın köşedeki kapıdan dumanla birlikte ateş geldiğini gördük. Biz içeriyi soğutmaya başladıktan sonra zaten burası komple kül oldu, yetişemedik.'' dedi. Malzemeleri ve kalıplarının olduğunu ifade eden M. A., onları korumaya çalıştıklarını yaralı ve can kaybı olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA