Ankara Mamak’ta zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bugün meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara Mamak’ta zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Kaza bugün saat 15.30 civarında Mamak ilçesinin Bostancık Caddesi’nde meydana geldi. Aktarılan haberin detaylarına göre seyir halinde olan otomobil ilk olarak kafe önünden çıkan otomobile daha sonra da park halindeki taksiye çarptı.

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi yalandı. Yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

3 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Kaza, öğlen 15:30 sıralarında Mamak ilçesi Bostancık Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halindeki otomobil önce kafe önünden çıkan otomobile, ardından da park halindeki taksiye çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu yaralandığı belirlenen iki sürücü hastaneye nakledilirken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

“KAZA SESİ GELDİ”

Kazayla ilgili konuşan Oğuzhan Alıcı: "Kaza sesi geldi. Olayı gördüm. Büyük ihtimalle bir şoför geliyordu karşı şeritten. Bir sürücü de arabasıyla birlikte çıkıyordu. Gelen şoför onu fark etmeyince kaza yaşandı. Karşı şeritten gelen araba taksinin de tamponuna çarpmış oldu. Yaralı olarak sayısını bilmiyorum ama minimum iki kişiydi. Ambulans gelmişti, polis ekipleri gelmişti. Zaten ondan sonra olayı topladılar" dedi.

Mamak’ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişinin yaralandığı ve tedavilerine hastanede devam edildiği öğrenildi. 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına ilişkin ekipler inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER