Ankara Mamak'ta yasaklı madde hükümlüsü yakalandı

Ülkemizdeki huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik güvenlik güçlerince yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar devam ederken Ankara'nın Mamak ilçesinden bir son dakika haberi geldi.

Ankara Mamak'ta yasaklı madde hükümlüsü yakalandı

Yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. 81 ilde yapılan çalışmalar kapsamında yasaklı madde ile mücadele sürerken bu çalışmalara ilişkin bilgiler verilmeye de devam ediyor. Bu çerçevede Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde, yasaklı maddeden hüküm giyen bir kişinin yakalandığı bildirilirken emniyet güçleri konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

BAŞKENT ANKARA'DA BİR UYUŞTURUCU HÜKÜMLÜSÜ YAKALANDI

Başkent Ankara'da yasaklı madde ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışma kapsamında Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan kesinleşmiş 27 yıl 1 ay hapis cezası bulunan D. Y'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yasaklı maddede ticareti suçundan 27 yıl 1 ay hapis cezası bulunan D. Y.'nin bulunduğu adresi tespit etti. D. Y. adlı şahsın adres tespitinin yapılması sonrası operasyon düzenleyen ekipler, D. Y.'yi kıskıvrak yakaladı. Ekiplerce yakalanan D. Y, il emniyet müdürlüğüne götürüldü. D. Y.'nin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER