Ankara Mamak'ta trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında iki polis memuru yaralandı.

Ankara Mamak'ta trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada hafif ticari araç ile motosikletli polisler çarpıştı. Kazanın neticesinde motosiklette bulunan iki polis memuru yaralandı. Hafif ticari araç içerisinde bulunan kişilerde herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Mamak ilçesinde Sağduyu Caddesi’nde gerçekleşen trafik kazasının nasıl gerçekleştiğine dair inceleme yapılmaya başlandı. Polis ekibinin de karıştığı kaza için trafik ekipleri kısa sürede olay yerine gelip kazaya müdahale ettiler.

2 POLİS HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Edinilen bilgilere göre olay gece saatlerinde Mamak ilçesinde bulunan Sağduyu Caddesi'nde meydana geldi. Hafif ticari araç ile motosikletli polis ekipleri çarpıştı. Kaza sonucu motosikletli 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza neticesinde yaralanan polis memurlarının hafif yaralı oldukları belirtilirken kendileri tedbiren hastaneye götürüldüler. Ayakta tedavi edilen polis memurlarının sağlık durumlarında herhangi bir sorun tespit edilmedi.

Kazaya ilişkin soruşturmanın da başlatıldığı bildirildi. Bu soruşturmanın kazanın hafif olmasından dolayı kapsamlı olmayacağı tahmin ediliyor. Ayrıca taraftarın birbirlerinden şikayetçi olmadığı da öğrenilirken kaza ile ilgili olarak işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER