Ankara Mamak'ta tır çalan suçlu yakayı ele verdi!

Araç sürücülerini korkutan ve daha hassas olmaya iten olayın adresi Gölbaşında meydana geldi. Çevre yolunda yaşanan olayda bir şahıs iyi niyeti ile aracına aldığı kişiler tarafından darp edilmişti.

Ankara Mamak'ta tır çalan suçlu yakayı ele verdi!

Edinilen bilgiye göre Mamak yol ayrımında art niyetli bir şahıs kendine mağdur izlenimi vererek bir tırı durdurdu. Vatandaşın yolda kaldığını ve yardıma ihtiyaç olduğunu düşünerek aracını durduran tır şoförünün başına gelmeyen kalmadı.

YARDIM ETMEK İSTEDİ, CANINI KAYBETME TEHLİKESİ YAŞADI

Aracına aldığı kişi tarafından gasp edilen vatandaş kesici alet ile tehdit edildikten sonra darp edildi. Gördüğü şiddete ek olarak aracından da olan vatandaş yaşadığı olayın hemen ardından direk Polis ekiplerine haber verdi.

Bir tır şoförünün kesici alet zoruyla gasp edildiği bilgisini alan emniyet ekipleri suçluyu yakalamak için harekete geçti. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği'nin elde edilen deliller ve veriler ışığında yaptığı çalışmada suçlunun Çankaya'da olduğu tespit edildi.

Şahsı yakalamak için operasyon düğmesine basan Ankara Emniyet ekipleri şahsı bulunduğu noktada çaldığı araç ile yakalandı. Hırsızlığa uğrayan şahıs almış olduğu haber ile büyük mutluluk yaşadı.

ARACI VATANDAŞA GERİ VERİLECEK

Ölümle burun buruna gelen vatandaşın adli işlemlerin ardından aracına yeniden kavuşacağı öğrenildi. Bu olay araç sahiplerine büyük bir ders olarak kayıtlara geçti. Söz konusu vaka sürücülerin başlarına gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı gerekli önlemleri alması gerektiğini akıllara getirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER