Ankara Mamak'ta rampadan kayan araba 3 araca çarparak durabildi

Akşam saatlerinde şehrin bazı noktalarında etkisini gösteren yağmurlar istenmeyen durumlara yol açtı. Boğaziçi mahallesinde yaşanan kazada bu duruma örnek olaylardan birisi oldu.

Uzun bir süredir sıcaklıklarla boğuşan başkentte günün ilerleyen saatlerinde bir çok noktada etkisini gösteren bir yağmur başlamıştı. Önceki yağışlara benzemeyen bu yağış sonraki süreçte maddi hasar meydana gelmesine sebebiyet verdi.

TEK TESELLİ CAN KAYBI OLMAMASI OLDU

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Mamak ilçesinin Boğaziçi mahallesinde bir aracın yağış sonrası kaydığı ve kaza yaptığı bildirildi. Söz konusu aracın rampada park halinde olduğu ve 3 araca hasar verdikten sonra durduğu öğrenildi.

Yağışlardan dolayı yokuş aşağı kayan ve başka araçlara çarptıktan sonra duran araç mahalle sakinlerinde büyük bir korku yaşanmasına neden oldu. Aracın başka araçlara çarpmasından dolayı çıkan ses sonrası vatandaşlar sokağa döküldü.

ARAÇLARDA HASAR OLUŞTU

Bir zincirleme kaza yaşandığını anlayan mahalle sakinlerinin akıllarına gelen herhangi bir can kaybı olup olmadığı oldu. Araçların içerisinde kimsenin olmadığının anlaşılması ise derin bir oh çektirdi. Söz konusu araçlar ilgili kişilerin müdahalesi ile bulundukları yerden alındı ve tamir amaçlı sanayiye götürüldü.

Maddi hasara uğrayan araçların sahiplerinin yasal sürecin tamamlanmasının ardından sigortalarının olması halinde hasarlarının karşılanacağı öğrenildi. Söz konusu olay ise araç sahiplerinin park yaparken daha dikkatli olmasını bir kez daha akıllara getirdi.

Kaynak: İHA