Ankara Mamak'ta piyasaya sürülmeye hazırlanan sahte gıda ve ürünler ele geçirildi

Başkent Ankara'da kaçakçılık ile mücadele sürüyor. Yapılan operasyonlar ile çok sayıda malzemeye el konuluyor.

Ankara Mamak'ta piyasaya sürülmeye hazırlanan sahte gıda ve ürünler ele geçirildi

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Mamak ilçesinde yeni bir operasyon daha yaşandı. Ankara emniyet ekipleri elde ettikleri sahte ürün olduğu bilgisinin ardından operasyon yaptı.

ANKARA'DA SAHTE ÜRÜNE MÜSADE YOK

Başkent Ankara'da ticarette farklı yöntemler ile para kazanmak isteyenlere göz açtırılmıyor. Yasadışı ticaret faaliyetlerine karşı teyakkuzda olan polis ve jandarma ekibi çok sayıda malzemeyi suçlular ile beraber ele geçiriyor.

Bu kapsamda son olarak düzenlenen operasyonda da çok sayıda malzemeye piyasaya sürülmeden önce emniyet mensupları tarafından el konuldu. 3 farklı adreste ise yüzlerce kilo sahte malzeme olduğu öğrenildi. Toplum sağlığını korumak ve haksız kazancı önlemek adına yapılan operasyonda yakalanan kişi işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü.

YÜZLERCE KİLO VE LİTRE MALZEME

Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi kendilerine gelen ihbarın ardından Mamak ilçesine operasyon yapmak üzere harekete geçti. İhbar'da bahsedilen 3 adrese yapılan operasyonda 2 kişi yakalanarak gözaltına alınırken 77 litre zeytinyağı, 1 ton 590 kilogram deterjan, 400 kilogram çay ile zeytinyağı yapımında kullanılan 5 bin 963 materyale de el konulduğu bildirildi.

Ekipler tarafından kaçakçılık ve sahte ürünler ile haksız kazanca karşı operasyonların süreceği vurgusu yapıldı. Ankara halkı da söz konusu gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürdü.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER