Ankara Mamak'ta otomobil düğüne daldı! 4 kişi yaralandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, düğün eğlencesine daldı. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.

Ankara Mamak'ta otomobil düğüne daldı! 4 kişi yaralandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde alkollü sürücünün düğün alanına dalması sonucu 4 kişi yaralandı. Düğün alanına dalan alkollü sürücü olay yerinden kaçtı.

Ankara Mamak'ta yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer gerçekleşen kaza ise düğün eğlencesi sırasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Mamak ilçesi Kutlu Mahallesi 474. Sokak’ta bir kaza meydana geldi.

Ankara Mamak'ta otomobil düğüne daldı! 4 kişi yaralandı

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kutlu Mahallesi 474. Sokak’ta düğün eğlencesi yapılırken, alkollü olduğu iddia edilen sürücü, Kutlu Mahallesi 474. Sokak’ta düğün eğlencesi yapan insanların arasına daldı. Düğün sırasında dans eden insanlar ise ne olduğunu anlayamadı. Alkollü sürücü de kazadan sonra düğüne katılan insanların tepkisiyle karşılaştı. Düğünde bulunan vatandaşlar yaşanan kaza sonrası şaşkınlık yaşadı. Alkollü şahıs, ne yapacağını bilemeyerek, olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayda 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralarının sağlık durumu hakkında bir bilgiye ulaşılamadı. Düğündeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Ankara’nın Mamak ilçesinde otomobil sürücüsünün düğün alanına daldığı ve 4 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER