Ankara Mamak'ta motosiklet kayarak taksiye çarptı

Ankara Mamak'ta yaşanan trafik kazası bir başka aracın güvenlik kamerasına yansıdı. Motosiklet sürücüsü kayarak hatalı şerit değiştiren taksiye çarptı.

Ankara Mamak'ta motosiklet kayarak taksiye çarptı

Mamak'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü o esnada hatalı şerit değiştiren taksiye çarptı. Kaza bir başka aracın kamerasına yansırken, çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yola savruldu. Kaza nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

MAMAK SON DAKİKA TRAFİK KAZASI! MOTOSİKLET TAKSİYE ÇARPTI

Ankara’nın Mamak ilçesinde motosikletin kayarak taksiye çarpma anı kameraya yansıdı. Mamak’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet, hatalı şerit değiştiren taksiye çarptı. Kazada ölen veya yaralanan olmadı. Kaza bir başka aracın kamerasına yansıdı.

Ekrana yansıyan görüntülerde hatalı şerit değiştiren taksi nedeniyle motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi, ardından da yola savrularak taksiye çarpması yer aldı. Taksici büyük bir panikle yola savrulan motosiklet sürücüsünü yoldan kaldırırken motoksiklet sürücüsünün ciddi bir sağlık durumu olmaması kazanın tek sevindiren yanı oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER