Ankara Mamak'ta kız arkadaşa taciz cinayeti! Kan donduran detay

Başkentte genç iki genç arasında yaşanan olay görenleri hayrete düşürmeye yetti. Yaşanan kavga sonucunda bir kişiyi hayata gözlerini yumarken bir kişi de cezaevinin yolunu tuttu.

Ankara'nın Mamak ilçesinde iki genç sokak ortasında bir gerginlik yaşamaya başladı. Taraflar arasında yaşanan kavga sonucunda içlerinden birisi kanlar içinde yere yığıldı. Güvenlik kamerası tarafından an be an görülen olayın detayı ise sonradan ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre taraflar kız meselesi yüzünden tartışma yaşadı. Taraflardan birisi diğerini kız arkadaşını taciz ettiği iddiasıyla boynundan bıçakladı. Aldığı darbe ile kanlar içinde olduğu yere yığılan gencin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçaklanan şahsı hemen hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahaleler sonuç vermedi. 21 yaşındaki genç, arkadaşının kız arkadaşını taciz ettiği iddiasıyla bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bıçaklanmayı an be an gösteren güvenlik kamerasında ise hayran verici bir detay göze çarptı. Cinayet zanlısının arkadaşını bıçakladıktan sonra cep telefonu ile kendisini kayıt altına aldığı görüldü.

Arkadaşını katleden şahıs kaçamadan polisler tarafından yakalandı. 21 yaşında hayata gözlerini yuman genç ise memleketinde göz yaşları ile toprağa verildi.

Kaynak: İHA