Ankara Mamak'ta engelli rolü yaparak markette hırsızlık yapan şahıs kameraya yakalandı

Hırsızlık olaylarına ilişkin basına yansıyan haberler gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan hırsızlık olayına ilişkin görüntüler de güvenlik kamerasına yansıdı.

Ülkemizde meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin pek çok haber basına yansırken kamuoyu da bu olaylarla ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Başkent Ankara'da da pek çok asayiş olayı meydana gelirken yaşanan bir hırsızlık daha gündem oldu.

Hırsızlık olayları akıllara durgunluk veren yöntemlerle yapılmaya devam ederken Ankara'da akülü sandalyeye binerek engelli rolü yapan bir kişinin, girdiği zincir marketten ürün çaldığı öğrenildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

ANKARA'DA AKÜLÜ SANDALYEYE BİNEREK ENGELLİ ROLÜ YAPAN KİŞİ MARKETTEN ÜRÜN ÇALDI

Olayın Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir zincir markette meydana geldiği öğrenildi. Kimliği belirsiz bir kişi, akülü sandalye ile girdiği markette engelli rolü yaparak ürün çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına anbean yansırken, görüntülerde zaman zaman ayağa kalkan hırsızın ürünleri çaldıktan sonra marketten ayrıldığı görüldü. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Akülü sandalye ile hırsızlık yapan kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken marketin hırsızlık yapan kişiden şikayetçi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: İHA