Ankara Mamak'ta bir kız annesini bıçakladı

Korku filmlerini aratmayan kan dondurucu olay Akdere'de yaşandı. Bir binadan gelen bağırışmalar ile ne olduğunu anlamaya çalışan insanlar vahşete gözleri ile tanık oldu.

Ankara Mamak'ta bir kız annesini bıçakladı

Son dönemde insanların tüylerini ürperten adli vakaların yaşandığı Ankara'da okuyanın gözlerine inanamadığı bir olay daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir kız tartışma yaşadığı annesini bıçakla yaraladı.

MAHALLE SAKİNLERİ SON ANDA KIZI DURDURDU

Söz konusu olay Mamak ilçesinde gerçekleşti. Bıçaklama olayının evin balkonunda gerçekleşmesi ile çok sayıda insan olayı gördü. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kızın oturdukları evin balkonunda annesi ile tartıştığını gören vatandaşlar derhal olaya müdahale etmeye çalıştı.

Kızın elinde bıçak olduğunu ve annesine doğru hamle yaptığını gören mahalle sakinleri feryatlar eşliğinde binaya girenlerin acele edip annenin hayatını kurtarmasını izledi. Kızın annesinin canına kast ettiğini gören mahalleliler hızlı bir şekilde evin kapısını kırarak içeri girdi ve olaya müdahale etti.

KIZ EMNİYETE ANNE HASTANEYE

Eve girenler tarafından durdurulan kız olay yerine çağırılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kızının saldırısından yaralı olarak kurtulan annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anne ve kızının hangi nedenden dolayı tartışma içine girdiği ise şu an için bilinmiyor. Konuya dair ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin gelmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER