Ankara Mamak'ta bir kişi kardeşini ve dayısını vurup kendi hayatını sonlandırmaya kalktı

Kan donduran olayın adresi Mamak'ta yer alan Ekin mahallesi oldu. Bir kişi aynı araç içinde yol aldığı akrabalarını vurdu. Şahıs en son kendisine ateş etti.

Dün gündüz saatlerinde yaşanan olay şehir gündeminde üst sıralarda yer almayı başardı. Nedeni bilinmeyen bir şekilde yaşanan cinayet olay esnasında orada bulunanlar tarafından da büyük bir şok ile karşılandı.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bir araç mahalle arasında giderken yavaşladı ve araçtan silah sesleri geldi. Beklenmedik bir sesle sarsılan vatandaşlar hızlıca bölgeye giderek ne olduğunu anlamaya çalıştı. Aracın yanına giden vatandaşlar kanlar içinde hareketsiz duran 3 kişiyi gördü.

Gördükleri manzaradan dolayı neye uğradıklarını şaşıran mahalle sakinleri olayı polis ekiplerine bildirdi. Çağrı sonrasında aracın yanına gelen polisler ve sağlık ekipleri olaya ilk müdahalede bulundu.

Sağlık ekipleri hayatta fakat ağır yaralı olduğunu anladığı 3 kişiyi acilen hastaneye götürdü. Polis ekipleri de olay yerine şerit çekerek vakanın neden olduğunu anlamaya çalıştı.

"ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Şahısları tanıyan bir mahalleli ise olayın nasıl gerçekleştiğine halen inanamadığını ifade etti. Bakkal olan şahıs "Yani anlamış değilim. Hiçbir şeylerine şahit olmadım, kavgasız, gürültüsüz, sakin bir yaşantıları olan insanlar. Kişinin cana yakınlığı, samimiyeti, insanlara yardımı son derece değerli insanlardı ve bu olayın nasıl gerçekleştiğine inanmış değilim. Üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından mahalle sakinleri uzun süre endişeli gözlerle yaşananları takip etti. İncelemelerin ardından polis ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA