Ankara Mamak’ta akşam 18.00’e kadar su kesintisi yaşanacak

Ankara'nın Mamak ilçesinde arıza sebebi ile akşam 18.00'e kadar su kesintisinin yaşanacağı açıklandı. Su kesintisine ilişkin arızanın daha erken tamir edilmesi halinde su akışı 18.00'den önce de sağlanabilir.

Ankara Mamak’ta akşam 18.00’e kadar su kesintisi yaşanacak

ASKİ’den Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Türközü Mahallesi’nde oturanlara mesaj gönderildi. Yapılan açıklamada atık su hattı imalatı sırasında içme suyu hattının zarar gördüğü ve bu sebeple 19 Ağustos 18.00’e kadar su kesintisinin yaşanacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada etkilenecek olan yerler, “TÜRKÖZÜ MAHALLESİ, KUTLU MAHALLESİ, MUTLU MAHALLESİ ÜST KOTLARI” şeklinde sıralandı.

TÜRKÖZÜ MAHALLESİ SU KESİNTİSİ

Türközü Mahallesi’nde meydana gelen arızaya ilişkin ASKİ abonelerine şu mesajı gönderdi:

“Mamak ilçesi Türközü Mahallesi 398 cadde 436 sokak kesişimde meydana gelen içme suyu şebeke hattındaki arıza nedeni ile 19.08.2024 Pazartesi günü saat 18.00’a kadar su kesintisi yapılmaktadır. Etkilenen yerler: Türközü Mahallesi ile Mutlu ve Kutlu Mahallelerinin üst kotları. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz”

Ankara Mamak’ta akşam 18.00’e kadar su kesintisi yaşanacak

19 AĞUSTOS ANKARA SU KESİNTİSİ

Ankara’da meydana gelecek su kesintileri hakkında vatandaşlara önceden bilgi veren ASKİ, bugün kesintinin meydana geleceği bölgeleri açıkladı. Pursaklar, Beypazarı, Mamak, Gölbaşı ve Güdül bölgelerinde meydana gelecek kesintilerin akşam saatlerine kadar onarılmasının beklendiği ifade edildi. Öte yandan arızanın daha erken giderilmesi halinde suların daha erken gelmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER