Ankara Mamak'ta 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

Yasaklı madde ile mücadele devam ederken Başkent Ankara'da da birbirinden farklı operasyonlar düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildiği öğrenilirken operasyon bilgiler de paylaşıldı.

Ankara Mamak'ta 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

Yasaklı madde ticareti ve kullanımının önüne geçilmesi için Türkiye genelinde çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalara ilişkin bilgiler verilmeye devam ederken 81 il genelinde de ihbar ve tespitler üzerine operasyonlar yürütülmeye devam ediyor.

Başkent Ankara'da yasaklı maddeye yönelik düzenlenen operasyonlar devam ederken son olarak Mamak ilçesinde bir operasyona imza atıldı. Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen yasaklı madde operasyonunda esrar ele geçirildiği öğrenildi.

BAŞKENT ANKARA'DA 10 KİLO 600 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen yasaklı madde operasyonuna ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile "Narkogüç" operasyonları kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adrese operasyon düzenlendiği öğrenildi.

Ankara Mamak'ta 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

Narkotik köpeğiyle yapılan aramada, Mamak ilçesindeki operasyonda 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda, "uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçu kapsamında 1 şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelinin adli işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği ve işlemlerinin devam ettiği ifade edildi. Söz konusu operasyonlarında da sürdürüleceği bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER