Ankara Mamak ve Sincan'ı sağanak yağış vurdu!

Başkentte gün içinde yaşanan yağış bir kez daha vatandaşları istemedikleri anlar ile baş başa bıraktı. Özellikle Mamak ve Sincan ilçelerinde yoğun bir şekilde yaşanan yağış sonrasında sokaklar göle döndü.

ANKARA (İHA) - Ankara'da öğle saatlerinden sonra başlayan yağış önceki günlerdeki gibi kısa sürede insanların günlük hayatını zora sokacak boyutlara ulaştı. Yağışların oluşturduğu tahribat vatandaşların cep telefonları ile kaydettiği görüntülerle gözler önüne serildi.

YAĞMUR ANKARA'YI ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR

Başkent Ankara özellikle Nisan aylarının son dönemlerinden itibaren yağan neredeyse her yağış sokakların göle dönüşmesine ve insanların maddi olarak zarara uğraması ile sonuçlandı. Son yılların hava durumu olarak en zor günlerini geçiren Ankara'da devam etmesi beklenen yağışlara dair sık sık uyarılar gelmeye devam ediyor.

VALİLİK UYARMIŞTI

Gün içinde öğle saatlerinde Ankara Valiliği bir açıklama yayınlamış ve akşama kadar sürmesi beklenen bir yağış olduğunu ifade etmişti. Söz konusu açıklamaya eş olarak kentin merkez ilçelerinde sağanak bir şekilde başlayan yağmur sokakları adeta gölete çevirdi. Defalarca yağışa maruz kalan sokaklardaki hasar çoğalmaya devam etti.

Mamak ve Sincan'ın pek çok noktasında vatandaşlar yağışlardan dolayı zor anlar yaşadıklarını ve sokakların hasara uğradığını ifade eden paylaşımlarda bulunmaya başladılar. Yağmurun etkisinin azalmasının ardından tablonun net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor.

SONRAKİ HABER