Ankara Kuzeykent sakinleri bir aydır kapalı olan yollarının açılmasını istiyor

Ankara'nın bir çok bölgesinde çeşitli nedenlerden dolayı bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Kuzeykent Toki Seyyid Abburrahim Reyhan Camiinin önündeki yolun olduğu yerde yaşayanlar ise haftalardır bitmeyen çalışma alanında bir çok korku ve mağduriyeti aynı anda yaşadıklarını ifade ediyor.

Ankara Kuzeykent sakinleri bir aydır kapalı olan yollarının açılmasını istiyor

Başkentin farklı noktalarında çeşitli nedenlerden dolayı yolların kapatılması gibi durumlar yaşanıyor. Bazı yollardaki çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanırken bazı çalışmalar beklenenden daha uzun sürüyor.

Konu ile ilgili Ankara'nın Altındağ ilçesinde haftalardır devam eden bir mağduriyet olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Kuzeykent Toki Seyyid Abdurrahim Reyhan Camisi ile Toki 3. Bölge 686 Konut arasında bulunan yol bir süre önce trafiğe kapatıldı.

Ankara Kuzeykent sakinleri bir aydır kapalı olan yollarının açılmasını istiyor

KORKULUKLAR DEVRİLDİ

Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen bir inşaat çalışması olduğu görülen yolun halen kapalı oluşu bölgede yaşayan ya da o yolu sıklıkla kullanan insanlar için bir sorun oldu. Çalışmaların artık sona ermesini bekleyen vatandaşlar ise geçtiğimiz gün gece saatlerinde alandaki inşaat korkuluklarının düşmesi ile korku dolu anlar geçirdi.

Devrildiği net bir şekilde görülen inşaat korkuluğunun olduğu yerde boşluk olması insanların dengesini kaybedip oraya düşmesi gibi bir ihtimali beraberinde getirdi. Bu durum özellikle küçük çocuk ve yaşlılar için büyük bir tehdit olarak nitelendirildi.

VATANDAŞLAR YOLLARININ AÇILMASINI İSTİYOR

Bölgede bulunan doğalgaz borusunun üzerinde büyük bir asfalt parçası olduğunu ifade eden vatandaşlar kışa giriş döneminde doğalgazsız kalma endişesi taşıyor. Bölge sakinleri bir an önce çalışmaların tamamlanması ve yolun eski haline gelerek hizmete açılmasını talep ediyor.

Cengiz Ortataş - Haber Ankara özel haberdir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER