Ankara Kızılcahamam'da polisler bıçaklı saldırganı vurarak durdurabildi

Elindeki kesici madde ile bir çok kişiyi yaralayan şahıs polislere de zarar verebileceğini düşündü. Şahıs gerekli uyarıları yaptığı halde saldırı ile karşılaşan ekipler şahsa gerekli müdahaleyi uyguladı.

Ankara Kızılcahamam'da polisler bıçaklı saldırganı vurarak durdurabildi

Ankara'nın çevre ilçelerinden Kızılcahamam'da yaşanan olay bir şahsın 3 kişiyi elindeki bıçakla yaralaması üzerinde polis ekiplerine şahsı durdurmaları için ihbarda bulunuldu.

Soğuksu caddesinde şahsı yakalayan ve ona elindeki bıçağı bırakması yönünde telkinde bulunan Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsın kendilerine saldırı girişiminde bulunması ile karşılaştı.

POLİSİ DE YARALAMAYA ÇALIŞTI

Emniyet güçlerine karşı gelen ve onları da bıçakla yaralamak isteyen şahsa karşı ilk olarak havaya ateş açma yoluna gidildi. Hali hazırda 3 kişiyi yaralayan ve polislerin caydırma amaçlı havaya sıkmalarına rağmen halen saldırmaya çalışan şahsı durdurmak adına polisler son çare olarak şahsı hayati bir tehlike olmayacak şekilde vurdu.

SALDIRGANLIĞININ BEDELİNİ ÖDEYECEK

Kalça kısmından vurularak durdurulan bıçaklı şahsın olası bir 4. yaralama ya da cinayet işleme ihtimali ortadan kaldırıldı. Vurularak durdurulan zanlı ilk olarak hastanede tedavi altına alındı.

Bıçaklı saldırganın tedavisinin ardından emniyete götürüldüğü ve oradan da adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Şahsın adam yaralamama suçundan yargılanması ve ona göre ceza alması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER