Ankara Kızılcahamam'da aç ayı yemek için restoran bahçesine girdi

Dünyanın farklı yerlerinde görülen yiyecek bulamayan hayvanların insanların yaşadığı yerlere gelme hadiseleri devam ediyor. Konu ile ilgili bu sefer yaşanan olayın adresi Ankara oldu.

Ankara'nın şehir hayatından sıkılan ve doğa ile iç içe olmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlarından olan Soğuksu Milli Parkında şaşırtan bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre aç kalan bir ayı parkta bulunan bir restorana geldi.

YAŞANANLAR TELEFON İLE KAYIT ALTINA ALINDI

Gece saatlerinde yaşanan olayda bir ayının restoranın bahçesinde bir arayış içerisinde olduğu görüldü. Aç olduğu ifade edilen ayı restoran masalarında yemek bulma amacıyla gezmesine rağmen istediğini elde edemedi.

Masaların boş olmasından dolayı kendini doyuracak bir yemek bulamayan ayı geldiği gibi geri dönmek zorunda kaldı. Yemek arayan aç ayı o esnada orada bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

AÇ KALAN AYI ŞEKERLE YETİNMEK ZORUNDA KALDI

Görüntülerde ayının gıda olarak sadece şeker kutusunu aldığını ve şekeri yemeye başladığı görüldü. Cep telefonu ile ayıyı uzaktan görüntüleyen vatandaş yanında bir başka kişiden ayının açlığının giderilmesi için bazlama getirmesini istedi. Görüntülerde ayının insanları fark etmesinin ardından şeker kutusu ile arka tarafa doğru yöneldiği görüldü.

Kaynak: İHA