Ankara Kızılcahamam’da 3 yabancı uyruklu kişi barajda boğuldu!

Ankara Kızılcahamam’da 3 yabancı uyruklu kişi, serinlemek için girdikleri Kurtboğazı Barajı’nda boğularak can verdiler.

Ankara Kızılcahamam’da 3 yabancı uyruklu kişi barajda boğuldu!

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde korkutan bir olay meydana geldi. Kızılcahamam’da bulunan Kurtboğazı Barajı’na bağlanan Pazar Deresi’ne serinlemek için giren 3 Suriye uyruklu kardeş bir süre sonra kayboldu. Olay sonrası adları Muhammed, Ali ve Ahmet Erzinga olan kardeşlerin boğulma sebebiyle cansız bedenlerine ulaşıldı. Kardeşlerin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

PİKNİK İÇİN GİTTİKLERİ PAZAR DERESİ’NE SERİNLEMEK İÇİN GİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, Ankara Kızılcahamam’da piknik için Pazar Mahallesi’ne giden Suriye uyruklu 3 kardeş serinlemek amacıyla öğle saatlerinde Kurtboğazı Barajı'na bağlanan Pazar Deresi’ne girdi. Baraj kenarında bulunan vatandaşlar, Muhammed, Ali ve Ahmet Erzinga kardeşlerin serinlemek için girdikleri Pazar Deresi’ne boğulduğunu görünce yardıma koştu.

İhbar üzerine Kurtboğazı Barajı’na bağlanan Pazar Deresi’nde boğulmanın yaşandığı olay yerine AFAD’ın dalgıç polisleri, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma botuyla arama yapan ekipler 3 kardeş olan Muhammed, Ali ve Ahmet Erzinga’nın cansız bedenlerine ulaştı.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kurtboğazı Barajı’na bağlanan Pazar Deresi’ne serinlemek için girip sonrasında boğularak can veren Muhammed, Ali ve Ahmet Erzinga kardeşlerin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER