Ankara Kırıkkale otoyolunda yaşanan kazalarda 7 kişi yaralandı

Başkentin etkileşiminin yoğun olduğu komşu şehri Kırıkkale'ye gidilen yolların birisinde peş peşe 2 kaza meydana geldi. Birbirine sadece 100 metre uzaklıkta yaşanan kazaların bilançosu ağır oldu.

Şehir içinde yaşanan kazalar gibi şehirler arasında yaşanan kazalarda da istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bir çok defa farklı nedenlerden dolayı meydana gelen araba kazaları insanların canlarını kaybetmesi ile sonuçlanıyor.

Yaşanan sayısız kazaların arasına bugün iki tane daha eklendi. Ankara'dan Kırıkkale'ye gidilirken tercih edilen Elmadağ ilçesindeki yolda öğle saatlerinde yarım saat arayla yaşanan kazalarda 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

100 METRE ARAYLA İKİ KAZA YERİ

İlk kaza bir sürücünün seyir halinde giderken arabasının kontrolünü kaybedip karşı şeritten gelen bir başka araca çarpması ile yaşandı. İki kazadaki 7 yaralının 6'sı bu kazada yaralandı. Olay yerinde hasarlı arabalar dururken yarım saat sonra bir kaza daha oldu.

Bu kaza ise bir aracın yolda bulunan başka araca çarpması ve savrularak ikinci bir araca daha çarparak durması şeklinde yaşandı. Hasarlı arabalarla dolu yola çok sayıda sağlık ekibi ve polis sev edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra onları çevredeki hastanelere taşıdı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 1'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA