Ankara Kent Konseyi ve Alegria Korosu yaz konseri düzenleyecek

Ankara Kent Konseyi ve bileşeni Alegria Korosu 2024 yaz konseri düzenleyeceğini duyurdu. Konserle ilgili detaylar Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Ankara Kent Konseyi ve Alegria Korosu yaz konseri düzenleyecek

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye’nin birçok ilinde çeşitli belediye ve kuruluşlar yaz konserleri düzenliyor. Bunlardan biri de Ankara’da gerçekleşiyor. Ankara Kent Konseyi ve bileşeni Alegria Korosu 2024 sezonu için başkentlilere bir yaz konseri düzenleyeceğini duyurdu. Konserin detayları Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

KONSER ÜCRETSİZ OLACAK

Ankara Kent Konseyi ve Alegria Korosu yaz konseri düzenleyecek

Sürdürülebilir kalkınma, hemşehrilik hukuku, kentli hakları ve yönetişim kavramları etrafında kurumsallaşan ve kentlerin ortak akılla yönetilebilmesi adına o kentin bileşenlerinden ve paydaşlarından oluşan katılımcı bir danışma kurumu olan Ankara Kent Konseyi, vatandaşlara kültürel ve sosyal etkinlikler de düzenliyor.

Ağırlıklı olarak gençlerden oluşan, performans ağırlıklı yaratıcılığı ve yeniliği seven ödüllü bir Ankara korosu olan Alegria Korosu’nun düzenleyeceği yaz konseri tüm Ankaralılara ücretsiz olacak.

Ankara Kent Konseyi ve bileşeni Alegria Korosu, 2024 Yaz Konseri’ni 25 Haziran Salı saat 19.30’da Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleştirecek. Konsey ve bileşeni Alegria Korosu tarafından gerçekleşecek yaz konserinde girişler tüm Ankara halkına ücretsiz olacak.

Duyuru Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER