Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı

Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni döneme ilişkin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya yerel ve ulusal medyadan 48 kişi katılım sağladı.

Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı

AKK Medya Çalışma Grubu yeni dönemdeki ilk oluşum toplantısının açılışında AKK YK Üyesi Ömer Şan çalışma yönetim ve süreçler hakkında bilgilendirme yaptı. Duayen Gazeteci Dursun Erkılıç tarafından başkanlığı yürütülen Divan’da Serhat Karaman, Muhammed Kaçar gibi önemli isimler yer aldı.

DİVAN VE ÇALIŞMA GRUBU SEÇİLDİ

Yeni dönemin ilk oluşum toplantısında Ankara Kent Konseyi’nde Divan Kurulu Başkanlığı’nı Gazeteci Dursun Erkılıç gerçekleştirdi. Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Gazeteci Serhat Karaman Divan Başkan Yardımcısı seçildi. Bunun yanı sıra AKK Başkan Yardımcısı Süleyman Basa Divan'da yer aldı.

Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı

AKK Medya Çalışma Grubuna katılanlar toplantıda kendilerini tanıtarak çalışma programına ilişki önerilerini sunmayı ihmal etmedi. Beklentilerin ve program önerilerinin sunulduğu toplantıda Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gazeteci Orhan Kemal Erkılıç ise Çalışma Grubu Sözcüsü oldu. Çalışma Grubu Sekreterliğine Nisa Nur Bacak, Yazmanlık görevlerine ise Utku Arslan ve Arif Arı seçildi.

Genel Kurul’dan sonra başlatılan başvuru sürecinde Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu’nu tercih eden yerel ve ulusal medya temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantının açılışında da Kent Konseri ve Çalışma Gruplarının çalışma yöntemlerine ilişkin bilgilendirme de yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER