Ankara Kent Konseyi heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret

Ankara için önümüzdeki dönem için ortaklaşa hareket etme mesajları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ziyaret turlarına devam eden AKK şehir yönetiminde söz sahibi kişileri makamlarında ziyaret ediyor.

Ankara Kent Konseyi  heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz liderliğinde benimsenen ortak akıl prensibi çerçevesinde hareket eden heyetin son ziyaret noktası AK Parti ABB Grup Başkan Vekili Nihat Yalçın oldu.

Ankara Kent Konseyi  heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret

"HEPİMİZ ANKARA İÇİN BURADAYIZ"

Başkan Yılmaz ve beraberindeki isimler ziyaret kapsamında şehir için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptılar. Ziyarette konuşan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz "Dayanışmayı kolaylaştırmamız lazım. Ortak aklın her alanda çalışması lazım. Milli Mücadelenin karargâhı burası. Yurt dışına çocuklarımız gitmek zorunda kalmasınlar. Bu kente Anadolu’daki öğrencilerimizi getirmemiz lazım. Hepimiz Ankara için buradayız" şeklinde konuştu.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın Ankara ve Ankara'nın değerlerine sahip çıkma sözlerine aynı şekilde yanıt veren AK Parti ABB Grup Başkanvekili Nihat Yalçın ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yalçın'da ortak hareket etmek için hazır olduklarını ifade etti.

"YAPILACAK NE VARSA ADIM ATMAYA HAZIRIZ"

AKK'nin çalışmalarını yakından tanıma fırsatı yakaladığını belirten Yalçın " "Burada o ne yapmış bu ne yapmıştan ziyade Ankara için neler yapabiliriz onu önemsiyoruz. Sonuna kadar da Ankara’ya yapılacak her yatırımın yanında olacağımızı her zaman ifade ediyoruz. Yapılacak ne varsa adım atmaya hazırız. O yüzden bu görevleri yürütüyoruz" dedi.

Ankara Kent Konseyi  heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret - Resim : 2

Söz konusu ziyaret ortak düşünceler ve Ankara için çalışma sözleri ile noktalandı. AKK'nin şehrin önde gelen resmi kurum ve kuruluş temsilcilerine yaptığı ziyaretlere devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER