Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi

Başkentin farklı noktalarında her kesimden insanları bir araya getiren sosyal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Yapılan etkinlikler vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendirirken renkli görüntüler oluşmasına neden oluyor.

Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi

Bu kapsamda şehrin ortak akılla herkesin katılımı ile gelişme hedefi güden Ankara Kent Konseyi, Beypazarı ilçesinde bir bisiklet festivali gerçekleştirdi. Ankara'nın nostaljik ve kültürel anlamda önde gelen ilçelerinden olan Beypazarı'nda yapılan bu organizasyona katılım yüksek oldu. Ankara Kent Konseyi'nin düzenlemesine rağmen yerel bir program olmanın ötesine çıkan Bisiklet festivaline ülkenin dört bir yanından insanlar katıldı.

Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi

PEDALLAR BÖLGENİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ İÇİN ÇEVRİLDİ

Festivale katılmak için gelen bisikletçiler konaklamak için Ferhat Yağmurdeğer spor tesislerini tercih etti. Bisikletçiler yerleştikten sonrasında bisikletle özel bir deneyim yaşamak için yola koyuldu.

Onlarca bisikletçi ilçenin güzelliklerini görmek için pedal çevirdi. Beypazarı'ndan verilen start Kabaca, Uruş, Hırkatepe, Sekli, Nallıhan Kuş Cenneti ve Çayırhan olarak devam etti. Farklı yaş gruplarından katılımcılar bisiklet sürerek sağlıkları için spor yapmış oldu. Ayrıca bir kültür gezisi yapan bisiklet sürücüleri gayet memnun bir şekilde rotalarının sonuna geldi.

Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi - Resim : 2

ANKARA'DA PROGRAMLAR DEVAM EDİYOR

Beypazarı ilçesine farklı bir bakış açısı kazandıran Bisiklet festivalinin ilerleyen yıllarda da sürmesi bekleniyor. Ankara Kent Konseyi şehir genelinde bu tarz faaliyetler ile insanların şehrin farklı yönlerini görmesini sağlıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER