Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz SERÇEV'i ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi şehirdeki sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Söz konusu ziyaretlerde STK'nın alanına göre fikir alışverişlerinde bulunuluyor.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz SERÇEV'i ziyaret etti

Günümüzde binlerce insan farklı oran ve çeşitlerde engelli olarak yaşantısına devam ediyor. Bir nörolojik hastalık olan Serebral Palsili hastaları da bu hastalar arasında bakıma muhtaç olmaları ve kendi başlarına tüm ihtiyaçlarını karşılayamamaları ile dikkat çekiyor.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz SERÇEV'i ziyaret etti

YAPILAN ÇALIŞMALARA DAİR BİLGİLER VERİLDİ

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz beraberindeki isimler ile beraber Ankara'da Serebral Palsili Çocuklar Derneği'ne bir ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz'ın SERÇEV ziyaretinde kendisine eşlik eden ve Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan SERÇEV Genel Sekreteri Edibe Sinem Ersoy ile SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval derneklerinin neler yaptıklarından ve bu hastalığın ne olduğuna dair bilgiler verdiler.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz SERÇEV'i ziyaret etti - Resim : 2

PROTOTİP SANDALYE TANITIMI

Genel Sekreter Ersoy ziyaret kapsamında Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a bir tekerlekli sandalye tanıtımı yaptı. Ersoy prototip sandalye ile Serebral Palsili hastalarının yaşadığı sıkıntıları daha da aza indirgemek istediklerini belirtti.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz derneğe çalışmalarında başarılar diledi. Dernekte bulunan Serebral Palsili hastası genç bir kız ile bol bol sohbetler eden Başkan Yılmaz bu konuda yapılan fikir alışverişi ve toplu fotoğraf çekimi sonrası SERÇEV'den ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER