Ankara Keçiören'deki otobüs kazasının görgü tanığı konuştu! Şoför ani frenle manevra yaptı

Kızılay-Ovacık seferini yapan EGO otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Trafik lambasına çarparak devrilen EGO otobüsündeki 5 kişi yaralanırken görgü tanığı da o anları anlattı.

Ankara Keçiören'deki otobüs kazasının görgü tanığı konuştu! Şoför ani frenle manevra yaptı

Başkent Ankara'da bir EGO otobüsü kazası yaşandı. Kızılay-Ovacık seferini yapan EGO otobüsü, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Yayla Mahallesi'ndeki Yozgat Bulvarı'nda trafik lambasına çarparak devrilen EGO otobüsündeki 5 yolcu yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince çevre hastanelere gönderilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekiplerince otobüsün alandan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Olaya ilişkin görgü tanığından da açıklama geldi.

“ŞOFÖR, ARAÇLARA ÇARPMAMAK İÇİN ANİ FRENLE MANEVRA YAPTI”

Keçiören ilçesinde EGO otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralanırken kazayı gören bir kişi, “Şoför, araçlara çarpmamak için ani frenle manevra yaptı. Çarpmanın etkisiyle yan yattı” ifadeleri ile o anları anlattı.

Ankara Keçiören'deki otobüs kazasının görgü tanığı konuştu! Şoför ani frenle manevra yaptı

Keçiören’de sürücüsünün kaza yapmamak için manevra yaptığı EGO otobüsü kontrolden çıkarak devrilirken kazayla ilgili konuşan tanıklardan E. T., "Aşağıya inen araçlar vardı ve hava yağmurluydu. Araçlardan biri ani fren yapınca hepsi birbirine girdi. Ardından otobüs geliyordu. Araçlara çarpmamak için ani frenle manevra yaptı. Çarpmanın etkisiyle yan yattı. Çevredekiler hemen kazanın olduğu yere koştu. Polis ve sağlık ekipleri gelip müdahale etti” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER