Ankara Keçiören'deki komşu kavgasında can kaybı 4'e yükseldi

Ankara Keçiören'de komşular arasında yaşanan kavgada hayıtını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ş.Z.'de hayatını kaybetti.

Ankara Keçiören'deki komşu kavgasında can kaybı 4'e yükseldi

Ankara'da husumetli olduğu komşularının evini basan kişi dehşet saçmıştı. Evde bulunan aile üyelerinin yanı sıra konuk olan bir kişi daha kurşunların hedefi olmuş, 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Ne yazık ki hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı olan şahısta hayatını kaybederek olayda hayatını kaybeden kişilerin sayısı 4'e yükseldi.

ANKARA KEÇİÖREN'DE KOMŞU CİNAYETİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde komşular arasında çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Dün gece saatlerinde Yayla Mahallesi 1422. Sokak'ta komşular, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.E. silahla, komşuları M.Z., M.Ö., M.Z. ve Ş.Z.'ye ateş açtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri M.Z., M.Ö. ve M.Z'nin hayatını kaybettiği bildirdi. Bugün de olayda yaralanan Ş.Z. kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Silahlı ev baskınını düzenleyen kişi ile evlerinde vurulan aile arasında bilinmeyen bir nedenle husumet olduğu ve saldırı öncesi aynı marketten alışveriş yaptıklarına ait görüntüler ortaya çıkmıştı. Saldırının ardından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER