Ankara Keçiören'de kadın kavgası! Elindeki telefonu yüzüne fırlattı

Başkent Ankara'da akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi eklenirken son olarak Keçiören ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kadın kavgası yaşandı.

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları basına yansırken bu olaylar da sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Kişiler arasında çıkan kavgalar sıklıkla basında kendine yer bulurken bu kavgalara ilişkin güvenlik kamerası ya da görgü tanıklarının cep telefonu kamerası ile kaydettiği görüntüler de bu olaylarda kanıt niteliği taşıyor. Son olarak Başkent Ankara'dan gelen bir kavga haberi ise duyanları şoke etti.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan kavgada iki kadının birbirine girdiği ve bir kadının diğer kadının yüzüne cep telefonu fırlattığı görüldü.

ANKARA'DA KADIN KAVGASI: ELİNDEKİ TELEFONU KADININ YÜZÜNE ATTI

Başkent Ankara'da kavga eden iki kadını, bir erkek ayırmaya çalıştı. Taraflardan bir kadının diğer kadının yüzüne telefon attığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, Ankara'nın Keçiören ilçesi Ovacık Mahallesi'nde bu sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Kavga eden iki kadın ile onları ayırmaya çalışan bir erkeğin o anları cep telefonu kamerasına yansırken kavga esnasında sinirlerine hakim olamayan bir kadının ise kavga ettiği diğer kadının yüzüne cep telefonu
attığı görüldü.

Kaynak: İHA