Ankara Keçiören'de iş yerine silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Korku dolu anların adresi Tepebaşı mahallesi oldu. Nedeni bilinmeyen saldırı cinayetle sonuçlandı.

Ankara Keçiören'de iş yerine silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Başkent yine bir asayiş olayına sahne oldu. Bir ganyan bayisine yapıldığı öğrenilen saldırda kim olduğu belirlenemeyen kişilerin ilk olarak dükkanda bulunan M.B'ye yanlarında bulunan silahlarla ateş ettiği ifade edildi.

KATİLLERİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞTI

Bulunduğu ganyan bayisinde saldırı ile büyük bir şok yaşayan M.B ilk olarak o anın verdiği heyecan ile kendisini vuran kişilerin peşinden koşmaya başladı. Daha fazla ilerleyemeyen yaralı M.B kendisini olduğu yere bıraktı.

M.B'nin vurulduğunu gören vatandaşlar hemen M.B'nin kurtarılması ve suçluların yakalanması için ilgili birimleri bilgilendirdi. Silahlı saldırı olduğunu duyan ekipler olay yerine geldi.

Sağlık ekipleri saldırıda ağır yaralanan M.B'ye ilk müdahalede bulundu. Yapılan müdahaleler sonuçsuz kaldı ve M.B yapılan silahlı saldırı sonucu son nefesini verdi.

POLİS EKİPLERİ ŞAHISLARI YAKALAMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Polis ekipleri ise saldırıyı gerçekleştirdikten sonra iş yerinden hızlıca kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. M.B'nin vefatından dolayı arkadaşları ve yakınları büyük bir şok geçirdi.

Gerekli işlemlerin ardından M.B'nin toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER