Ankara Keçiören'de firari hükümlü market sahibini rehin aldı

Başkent Ankara'da asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan asayiş olayları vatandaşların gündeminde yer alırken Keçiören ilçesinde firari hükümlü bir kişinin market sahibini rehin aldığı öğrenildi.

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları basına konu olmaya devam ederken söz konusu olayların detayları da kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Başkent Ankara'dan gelen bir son dakika haberi ile firari hükümlü şahsın, bir market sahibini rehin aldığı öğrenildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşandığı öğrenilen olayın detayları da belli oldu. Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Havran Sokak’ta meydana gelen olayda market sahibini silahla rehin alan firari hükümlü, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

ANKARA’DA FİRARİ HÜKÜMLÜ MARKET SAHİBİNİ REHİN ALDI

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir marketin sahibini firari hükümlü bir şahsın rehin aldığı ifade edildi. Olay, Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Havran Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir firari hükümlü, sokakta bulunan marketin sahibini rehin aldı.

Görgü tanıkları durumu hemen polis ekiplerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müzakereci polislerin uzun uğraşlarına rağmen şahıs elindeki silahı bırakmadı. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonla firari hükümlü etkisiz hale getirilirken olayda market sahibi ise yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilirken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA