Ankara Keçiören’de elektrikli araç yandı!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir elektrikli araçta yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

Mevsim normallerinin üzerindeki hava sıcaklıkları ile birlikte yurdun pek çok yerinde orman yangınları meydana gelirken, yangınlar doğal alanlar kadar vatandaşların günlük hayatında kullandığı araç ve aygıtlarda da meydana gelebiliyor. Ankara’nın Keçiören ilçesinde de bir elektrikli araçta sebebi henüz bilinmeyen bir yangın çıktı.

Kızılcahamam, Beypazarı ve Sincan gibi ilçelerinde anız ve tarla yangınları meydana gelirken zaman zaman Ankara’nın bazı ilçelerinde vatandaşların sıkça kullandığı aygıt ve araçlarda da yangınlar meydana gelebiliyor.

YANAN ARACI VATANDAŞLAR MÜDAHALE EDEREK SÖNDÜRDÜ

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki bir elektrikli araçta meydana gelen yangına ise vatandaşlar müdahale etti. Yanan elektrikli araca müdahale eden vatandaşlar yangını söndürmeye başladı.

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir elektrikli araçta yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmezken yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, çevredeki vatandaşlar yangın tüpüyle alevlere müdahale etti.

Keçiören Bağlarbaşı Mahallesi’nde sebebi henüz bilinmeyen şekilde bir elektrikli araçta meydana gelen yangın civardaki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, yangın sonucu elektrikli araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İHA