Ankara Keçiören'de EGO devrildi! Çok sayıda yaralı var

Başkent Ankara'dan öğleden sona gelen kaza haberi gündem oldu. Şehrin toplu taşıma aracı olan EGO otobüsünün Keçiören'de kaza yaptığı bildirildi.

Ankara Keçiören'de EGO devrildi! Çok sayıda yaralı var

Edinilen bilgiye göre kaza Keçiören ilçesinde bulunan Yozgat Bulvarında bir EGO otobüsü yaptığı kaza sonucu devrildi. Yaşadığı kaza sonrasında devrilen EGO, o esnada orada bulunan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Otobüsün devrilmesi sonucunda ise çok sayıda yaralı olduğu ifade edildi. Görgü tanıkları otobüsün içinde bulunan vatandaşların kurtulmasına yardım etmek için kaza yerine yöneldi.

Ankara Keçiören'de EGO devrildi! Çok sayıda yaralı var

Devrilen otobüsün etrafında büyük bir kalabalık oluştu. Olay yerine ise çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza haberini duyan vatandaşların en büyük temennisi ağır bir yaralanma ve can kaybı olmaması şeklinde oldu.

Yapılan incelemelerde otobüsün devrilmesi sonucunda 5 vatandaşın yaralandığı ifade edildi. Otobüsün devrilme nedeni olarak ise otobüs şoförünün önlerinde yaşanan kazayı fark etmesi sonucu ani fren yapması olarak gösterildi. Fren yapan ve yol kenarındaki kaldırıma manevra yapan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan vatandaşların durumlarının ise iyi olduğu ifade edildi.

Ufak şekilde yaralanan vatandaşlar tedavilerinin yapılması için sağlı ekipleri tarafından hastanelere götürüldü. Yaşanan kaza ise trafikte aksamaların yaşanmasına sebebiyet verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER