Ankara Keçiören'de döner bıçaklı dehşet!

Başkentte yaşanan kavga mahallede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yaşanan kargaşa bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.

Keçiören ilçesinin Esertepe Mahallesinde yaşanan olay filmleri aratmayan türden oldu. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve iki grup arasında yaşanan kavgada taraflardan birinde gözü dönmüş bir kişi karşı tarafa elinde döner bıçağı ile saldırdı.

YAŞANAN PANİK GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Korkulu bir şekilde olayı evinden takip eden bir kadının yaşadığı panik kayıtlara an be an yansıdı. Tarafların kavgasını ayırmak için vatandaşlarında olay yerinde bulunduğu görülürken videoda çocuk seslerinin de olması olayın nasıl bir tehlikelere yol açabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Kalabalığın yapma ve dur çağrılarına uymayan şahısların birbirlerine saldırdığı anların kavgayı çekenler tarafından da endişeyle takip edildiği görüldü.

Kameralara yansıyan görüntülerde taraflardan birisinin bir şahsın üzerine doğru elinde döner bıçağı ile koştuğu görülüyor. Yaşanan durum mahalleliyi de oldukça rahatsız etti. Olay ile ilgili bir can kaybı ya da yaralanma olup olmadığı bilinmiyor.

GÖZLER EMNİYET BİRİMLERİNDE

Emniyet güçlerinin olayın ardından soruşturma başlatması ve suçluları yakalaması bekleniyor. Konunun hangi boyutlara ulaştığı kavganın yaşandığı mahallede yaşayanlar tarafından da merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA