Ankara Keçiören'de bir kişi tartıştığı babasının arabasını ateşe verdi

Akşam saatlerinde Atapark mahallesinde korku dolu anlar yaşandı. Bir şahıs yol kenarında bir park etmiş halde duran otomobillerden birisinin üzerine benzin dökerek yaktı. Olayın nedeni ise sonradan belli oldu.

Başkentte yaşanan aile içi tartışmada facianın eşiğinden dönüldü. Bir şahıs dün akşam saatlerinde uzun bir süredir konuşmadığı babasının yanına gitti. Baba oğulun bir araya gelmesi ile başlayan gerginlik giderek alevlendi.

KENDİ BABASININ ARABASINI BENZİNLE YAKTI

Yaşanan tartışma sonrasında oğul öfkesinin kurbanı oldu. Sinirle dolan şahıs kendi öz babasının arabasını yaktı ve olay yerinden ayrıldı. Söz konusu olay ise olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülendi.

Olay ile ilgili görüntüde şahsın arabayı nasıl bir anda alev topuna dönüştüğü görülüyor. Kendi öze babasının arabasını yakıp olay yerinden giden şahsın ardından etraftaki görgü tanıkları alevleri söndürmek için olay yerine koştu.

ALEVLER PARK HALİNDEKİ ARABALARA ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Yanan arabanın etrafında çok fazla park halinde duran arabanın olması da dikkatlerden kaçmadı. Yangına erkenden müdahale edilmesi ile çevredeki otomobillerin patlamasının önüne geçildi. Yaşanan durum sonrasında yanan araç kullanılamayacak hale geldi. Emniyet mensupları da yaşanan kundaklama olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA