Ankara Keçiören'de bina terasında yangın çıktı

Kırsal alanlarında son dönemde sık sık yangın vakaları meydana gelen Ankara'da gündüz saatlerinde korkutan bir an yaşandı. Keçiören'de bir binanın çatısında çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yangın konusunda çok acı günler geçiren Türkiye'de farklı yerlerden benzer haberler gelmeye devam ediyor. Ormanlık ve kırsal yerlerde çıkan ve kısa zamanda büyük hasar bırakan yangınlara ek olarak yerleşim yerlerinde de yangın olayları yaşanıyor.

Bu duruma son bir örnek Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşandı. Bir binanın terasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Kısa zamanda siyah dumanlar gökyüzüne yükselirken yangının bina geneline ve çevre binalara yayılmaması için itfaiye ekipleri binaya yönlendirildi.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yangın bina terasında çıkmasından dolayı çevredeki bir çok binadan net bir şekilde görüldü. Alevler binanın teras kısmında ve içindeki evde etkili oldu. Maddi olarak hasar oluşan teras yangınında hiç bir can kaybı ya da yaralanmama olmaması sevindirdi.

Yaşanan yangın bir başka binadan olayı takip eden bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde yangın merdiveni ile itfaiye ekiplerin terasa ulaşması ve yaptığı müdahale net bir şekilde görüldü.

Yaşanan panik dolu dakikalar yangının söndürülmesi ile sona erdi. Olayın ardından ilgili birimler ise yangının çıkış nedenini öğrenmek amacıyla soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA